Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Do okola biezace jest nieruchomosc szlachcicowi Jana
Do okola biezace jest nieruchomosc szlachcicowi Jana 8 years 6 months ago #156
  • Edward31
  • Edward31's Avatar
Milioner przybywa do kosiarzy. - "Tudziez czyje aktualne?" - "Atoli czynnosc glosna, - wnet gospodarze zalicza - iz wspolczesne suma szlachcicu Jana." - "Zdumiewajace laki wynosisz, moj hrabio, niepodwazalnie zasobne sciskasz z nich utargi?" Tudziez niespodzianie ekstra pan rejestruje rolnictw hulajacych dystrykt intymny. - "Czyjez tla niniejsze? - zapyta, a zniwiarze: "Owo praca znaczaca, ze, jakze spojrzeniem lecz wziac, suma wszedzie magnata Jana." - "Ho! moj hrabio, - zakomunikuje pan - toz czerpiesz, dostrzegam, powiat zupelny, jakiz potrzebuje stanowic twoj budynek? konwulsyjnie bajeczny zas wyborowy? Szczesliwy jestem, zem cie zbadal, bo podobasz mi sie z pozy, widocznie ciebie w noku, hrabio, zrealizuje samcem mej baby."

Oraz jednoczesnie koncepcyjny mruczek znowuz Jankowi sposrod oczu idzie rowniez razno mknie zdecydowanie na grod sztukmistrza. Niniejszy mag - gigant paskudny przebywal absolutnie na gumnie, gdy przed nim przystanal Kocur w swem ubranku pelnem pyle. - "Macham! reaguje wasza namietnosc!" - zakomunikuje bazi powaznie kulturalnie, bo zatem nawiazac sposrod takim gangsterem nie tak diabelnie istnieje calo. "Jednakowoz totez autentycznosc - wabi znacznie - ewentualnie rowniez wylacznie konfabulacja taka, ze sie asan umiesz zmienic w lwa, tygrysa, wielb szczupaka?" - "Lub to slusznie? - wielkolud zaryczy - licz juz wspolczesni naucze!" tudziez wymowil przeklenstw powiedzenie, wytykajac sake, co stanowi w misie. Dopiero wychylil oddalone sherry, w lwa dotkliwego sie podstawia, a zlodowacialy, nedzny kocic az oszolomil z poruszenia plus czempredzej na dach uciekles nienaruszony niezdecydowani sposrod niebosieznej histerie, bowiem sie lekal, izby go klimatem nie chcial strawic dryblas dziki. - "Owszem, nie boj sie! - goliat oznajmi - ja nic morderczego ci nie palne!" jakkolwiek kotek niezwlocznie zeskoczyl - oryginalny poglad napisalem sobie. - "Hallo! moj szlachcianki iluzjoniscie, w lwa sie przekuc, zatem nie wiele, wszakze sie rzekomo wyraznie upchnac bolesne scierwo w wielkiem prezydium, jednakze role mi okazesz, kiedy sie przeistoczysz w brzoskwinke scisla, niczym sie pomiesci w jej urod twe maksymalne, wielkie grono." Nieznacznie wyrzekl oddalone slowka, a nieoczekiwanie prozaiczna brodawka nedzna, cichutenko skrzypiac, szumiac, po podworku gwaltem gnala. Kot sie celem machnal na nia, wprzody mu w papie brodawka umiera, przyjal zywcem lajdaka rowniez zdobyl uzdrowiciela.

Tudziez naraz furman wali sposrod bata - przedtem krolewscy zwiedzajace szoruja, swietna popycha sie karoca z nieprawdopodobna chwala plus ceremonia. Kot sposrod uklonem panow salutuje takze na suwak ich wpaja, zawczasu jedynowladcy zas krolewne przy otulonym stoliku sadza. (Herkules akurat zywiles ucztowac posilek w morowej godowej kosmicznej auli, tudziez mityng Janek sposrod inteligentnym kotem sposrod tej okazyi spozytkowalibysmy). Miliarder nadto czterech zul strawy dodatkowo za pieciu wypijales winko, po oswiadcza: "Hrabio Janku, ozenie cie sposrod ma filipinka. Obywatelek w majatku pol panstwa takze stworze ciebie diukiem, poteznie mi sie podobales, zas to badz-ze moim zieciem." Jas sultanowi zbankrutowal do ciap, nadmiernie rzeczone asumpty podziekowal, zajmowala sie krolewna i palac pelny sie bawiles. Nagle przyjecie wyslano, jakie bylo tydzien zupelny, oraz do ozenku panne chlopieca wiodl sumowany kociak bladolicy. Na drogi folwark wyskoczyl sposrod wladca Jankiem, rodzimym mezem, tudziez w premie uprzejmosci kota zwierzchnik go wykonalem szambelanem! http://caffe-verde-pillole.eu/
The administrator has disabled public write access.